3d太湖字谜:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(18)

考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
Aging poses a serious challenge to OECD(Organization of Economic Co-operation and Development)countries,in particular,how to pay for future public pension liabilities. And early retirement places an__1__burden on pension financing. There is no easy solution,but__2__retirement could help.
 
Early retirement may seem like a worthy individual goal,but it is a socially__3__one,and makes the present public pension system difficult to sustain for long. The__4__reason is that more people are retiring early and living longer. That means more retirees depending on the__5__of those in work for their income. The__6__is worrying. In the next 50 years,low fertility rates and__7__life expectancy in OECD countries will cause this old-age dependency rate to roughly double__8__size. Public pension payments,which afford 30-80% of total retirement incomes in OECD countries,are__9__to rise,on average,by over three percentage points in GDP and by as much as eight percentage points in some countries.__10__is the pressure on pension funds that there is a danger of today‘s workers not getting the pensions they expected or felt they__11__for.
 
Action is needed,__12__simply aiming to reduce the__13__(and cost)of public pensions,or trying to__14__the role of privately funded pensions within the system,though necessary steps,may be__15__to deal with the dependency challenge. After years of__16__early retirement schemes to avoid__17__and higher unemployment,many governments are now looking__18__persuading people to stay in work until they are older. Surely,the thinking goes,if we are healthier now and jobs are physically less__19__and unemployment is down,then perhaps the__20__rate should rise anew.
 
1.[A] unsolvable [B] additional [C] unsustainable [D] undue
 
2.[A] delaying [B] retaining [C] detaining [D] hindering
 
3.[A] ultimate [B] unattainable [C] specific [D] expensive
 
4.[A] substantial [B] essential [C] potential [D] controversial
 
5.[A] donating [B] sponsoring [C] subsidizing [D] funding
 
6.[A] outlook [B] outcome [C] outbreak [D] outset
 
7.[A] prolonging [B] expanding [C] soaring [D] rising
 
8.[A] in [B] on [C] by [D] for
 
9.[A] conceived [B] reckoned [C] expected [D] meant
 
10.[A] As [B] Such [C] So [D] It
 
11.[A] should pay [B] paying [C] be paid [D] would pay
 
12.[A] but [B] for [C] and [D] thus
 
13.[A] multitude [B] implementation [C] application [D] generosity
 
14.[A] exaggerate [B] augment [C] magnify [D] multiply
 
15.[A] insufficient [B] influential [C] inefficient [D] intrinsic
 
16.[A] advancing [B] previous [C] ahead [D] preceding
 
17.[A] suspensions [B] abundances [C] redundancies [D] discrepancies
 
18.[A] for [B] to [C] about [D] at
 
19.[A] turbulent [B] strenuous [C] compact [D] intricate
 
20.[A] dependency [B] fertility [C] present [D] mortality
 
答案
 
1.C 2.A 3.D 4.B 5.D 6.A 7.D 8.A 9.C 10.B
 
11.C 12.A 13.D 14.B 15.A 16.A 17.C 18.D 19.B 20.C
 

  

相关推荐:

2017年考研真题《英语二》汇总帖

【通关必备】2018管理学考研单选必做100道冲刺题汇总

专题汇总

  • 我和《人民日报》(我与人民日报·纪念人民日报创刊70周年) 2019-02-22
  • 昨天买了盆含羞草,结果怎么碰它都不含羞,打电话问花店的老板怎么回事,老板说:你买的是含羞草里面最不要脸的那种,非常珍贵!全世界都只剩两株了...……中国足球、中 2019-02-22
  • 全民种牙季暨丝路合和口腔送福利初夏“护牙”正当时 只差一个爱笑的你 2019-02-06
  • 入梅,湖北防汛如何应对 2019-02-06
  • 安踏、特步齐发澄清公告 称沽空报告不属实、具有误导性 2019-01-30
  • 白岩松点评“小凤雅事件”:小家庭扛不住 大家庭共同扛 2019-01-30
  • 你说科技创新的经济在哪里,怎就看不到? 2019-01-02
  • 香港特区政府嘉奖363名“少年警讯”会员 2018-12-04
  • 九成AI企业亏损:人工智能遭遇商业落地之痛 2018-12-04
  • 端午小长假!峨眉山、乐山大佛将交通管制 2018-10-29
  • 首届妈祖信俗“立德”论坛成功举办 2018-09-04
  • 候选案例:爱在华住滇西北宿改工程 2018-09-04
  • 西部网(陕西新闻网)www.cnwest.com 2018-08-30
  • 端午节加班怎么算工资?各地端午节都有什么福利? 2018-08-30
  • 我省各类创业孵化载体累计“毕业”企业3054家 2018-08-16
  • 471| 359| 754| 111| 812| 897| 188| 356| 593| 479|