福彩3d图迷好运彩3d天中图库总汇:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(19)

考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
All Sumerian cities recognized a number of gods in common,including the sky god,the lord of storms,and the morning and evening star.__1__the Sumerian worshipped the goddess of fertility,love,and war,she was evidently lower__2__status than the male gods,indicating that in a more urbanized society the__3__that the peoples of previous times had paid to the earth mother goddess had__4__. The gods seemed hopelessly violent and __5__,and one‘s life a period of slavery at their easy will. The epic poem The Creation emphasizes that__6__were created to enable the gods to__7__ up working. Each city moreover had its own god,who was considered to__8__ the temple literally and who was in theory the owner of all property within the city.__9__the priests who interpreted the will of the god and controlled the__10__ of the economic produce of the city were favored__11__ their supernatural and material functions __12__. When,after 3,000 B. C.,growing warfare among the cities made military leadership__13__,the head of the army who became king assumed a(n)__14__position between the god,whose agent he was,and the priestly class,whom he had both to use and to __15__. Thus king and priests represented the upper class in a hierarchical society.__16__them were the scribes,the secular attendants of the temple,who__17__every aspect of the city’s economic life and who developed a rough judicial system.__18__the temple officials,society was divided among an elite or__19__ group of large landowners and military leaders;a mixed group of merchants,artisans,and craftsmen,free peasants who__20__ the majority of the population;and slaves.
 
1. [A] Unless [B] As [C] Lest [D] Although
 
2. [A] on [B] in [C] with [D] about
 
3. [A] worship [B] reverence [C] admiration [D] gratitude
 
4. [A] vanished [B] recovered [C] declined [D] attained
 
5. [A] unpredictable[B] unforgivable[C] unlimited [D] unlikely
 
6. [A] creatures [B] animals [C] men [D] mortals
 
7. [A] use [B] turn [C] give [D] back
 
8. [A] inhabit [B] live [C] reside [D] lodge
 
9. [A] Hence [B] Thereafter [C] Somehow [D] Incidentally
 
10. [A] introduction[B] transaction [C] distribution[D] provision
 
11. [A] as [B] for [C] under [D] of
 
12. [A] along [B] anyway [C] afterwards [D] alike
 
13. [A] additional [B] vital [C] singular [D] exceptional
 
14. [A] alternative [B] secondary [C] intermediate[D] fundamental
 
15. [A] pacify [B] tempt [C] suppress [D] manipulate
 
16. [A] Beside [B] Beyond [C] Below [D] Before
 
17. [A] supervised [B] held [C] managed [D] presided
 
18. [A] Around [B] Under [C] Above [D] Outside
 
19. [A] leading [B] noble [C] controlling [D] principal
 
20. [A] consist [B] compose [C] compile [D] consume
 
答案
 
1. D 2. B 3. B 4. C 5. A 6. D 7.C 8.A 9. A 10. C
 
11. B 12. D 13.B 14.C 15. A 16. C 17. A 18. D 19. B 20. B
 

  

相关推荐:

【从容备考】2018考研考前10天心态调整篇12项必注意

【提分系列】2018年考研英语作文必背金句汇总

专题汇总

  • 永济市区至大西高铁站引道工程加速推进 2019-05-23
  • 天天萌萌哒!识时务的猫星人 2019-05-21
  • 欧洲海军出现在南海相关新闻 2019-05-17
  • 女性之声——全国妇联 2019-04-04
  • 统一标尺严把关口 防止留置权滥用 2019-03-29
  • 赵雅芝联合“我·爱我 女性健康工程”为乳腺健康共发声 2019-03-23
  • 国美618美店升级阶梯返利-热门标签-华商网数码 2019-03-20
  • 笑博士这是从哪里掺来的东西?社会主义企业计划,是国民经济计划的一个组成部分,是服从于国家计划的战略要求的。笑博士搞的这个规划提纲,仅仅是私有制企业的规划提纲,与 2019-03-07
  • 哈巴河县阿克齐湿地夕阳西下天水相接 犹如仙境 2019-03-07
  • 我和《人民日报》(我与人民日报·纪念人民日报创刊70周年) 2019-02-22
  • 昨天买了盆含羞草,结果怎么碰它都不含羞,打电话问花店的老板怎么回事,老板说:你买的是含羞草里面最不要脸的那种,非常珍贵!全世界都只剩两株了...……中国足球、中 2019-02-22
  • 全民种牙季暨丝路合和口腔送福利初夏“护牙”正当时 只差一个爱笑的你 2019-02-06
  • 入梅,湖北防汛如何应对 2019-02-06
  • 安踏、特步齐发澄清公告 称沽空报告不属实、具有误导性 2019-01-30
  • 白岩松点评“小凤雅事件”:小家庭扛不住 大家庭共同扛 2019-01-30
  • 669| 952| 111| 551| 253| 26| 482| 598| 431| 855|