3d藏机图正版每日更新:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(21)

考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
Driving through snowstorm on icy roads for long distances is a most nerve-racking experience. It is a paradox that the snow,coming __1__ gently,blowing gleefully in a high wind,all the while __2__ down a treacherous carpet,freezes the windows,__3__ the view. The might of automated man is__4__ . The horses,the powerful electrical systems,the deep-tread tires,all go __5__ nothing. One minute the road feels __6__,and the next the driver is sliding over it,light as a__7__,in a panic,wondering what the heavy trailer trucks coming up__8__the rear are going to do. The trucks are like __9__ when you have to pass them,not at sixty or seventy __10__ you do when the road is dry,but at twenty-five and thirty. __11__ their engines sound unnaturally loud. Snow,slush and__12__ of ice spray from beneath the wheels,obscure the windshield,and rattle __13__your car. Beneath the wheels there is plenty of __14__ for you to slide and get mashed to a pulp. Inch __15__ inch you move up,past the rear wheels,the center wheels,the cab,the front wheels,all__16__too slowly by. Straight ahead you continue,__17__ to cut over sharply would send you into a slip,__18__in front of the vehicle. At last,there is__19__enough,and you creep back over,in front of the truck now,but__20__the sound of its engine still thundering in your ears.
 
1. [A] up [B] off [C] down [D] on
 
2. [A] lies [B] lays [C] settles [D] sends
 
3. [A] blocks [B] strikes [C] puffs [D] cancels
 
4. [A] muted [B] discovered [C] doubled [D] undervalued
 
5. [A] for [B] with [C] into [D] from
 
6. [A] comfortable [B] weak [C] risky [D] firm
 
7. [A] loaf [B] feather [C] leaf [D] fog
 
8. [A] beneath [B] from [C] under [D] beyond
 
9. [A] dwarfs [B] giants [C] patients [D] princesses
 
10. [A] what [B] since [C] as [D] that
 
11. [A] So [B] But [C] Or [D] Then
 
12. [A] flakes [B] flocks [C] chips [D] cakes
 
13. [A] onto [B] against [C] off [D] along
 
14. [A] snow [B] earth [C] room [D] ice
 
15. [A] by [B] after [C] for [D] with
 
16. [A] climbing [B] crawling [C] winding [D] sliding
 
17. [A] meanwhile [B] unless [C] whereas [D] for
 
18. [A] sheer [B] mostly [C] rarely [D] right
 
19. [A] might [B] distance [C] air [D] power
 
20. [A] with [B] like [C] inside [D] upon
 
答案
 
1.C 2.B 3.A 4.A 5.A 6.D 7.B 8.C 9.B 10.C
 
11.D 12.C 13.C 14.C 15.A 16.D 17.D 18.D 19.B 20.A
 

  

相关推荐:

【提分系列】2018年考研英语作文必背金句汇总

【考前速记】【临考抱佛脚】2018英语考研考前500个词汇速记

专题汇总

  • 欧洲海军出现在南海相关新闻 2019-05-17
  • 女性之声——全国妇联 2019-04-04
  • 统一标尺严把关口 防止留置权滥用 2019-03-29
  • 赵雅芝联合“我·爱我 女性健康工程”为乳腺健康共发声 2019-03-23
  • 国美618美店升级阶梯返利-热门标签-华商网数码 2019-03-20
  • 笑博士这是从哪里掺来的东西?社会主义企业计划,是国民经济计划的一个组成部分,是服从于国家计划的战略要求的。笑博士搞的这个规划提纲,仅仅是私有制企业的规划提纲,与 2019-03-07
  • 哈巴河县阿克齐湿地夕阳西下天水相接 犹如仙境 2019-03-07
  • 我和《人民日报》(我与人民日报·纪念人民日报创刊70周年) 2019-02-22
  • 昨天买了盆含羞草,结果怎么碰它都不含羞,打电话问花店的老板怎么回事,老板说:你买的是含羞草里面最不要脸的那种,非常珍贵!全世界都只剩两株了...……中国足球、中 2019-02-22
  • 全民种牙季暨丝路合和口腔送福利初夏“护牙”正当时 只差一个爱笑的你 2019-02-06
  • 入梅,湖北防汛如何应对 2019-02-06
  • 安踏、特步齐发澄清公告 称沽空报告不属实、具有误导性 2019-01-30
  • 白岩松点评“小凤雅事件”:小家庭扛不住 大家庭共同扛 2019-01-30
  • 你说科技创新的经济在哪里,怎就看不到? 2019-01-02
  • 香港特区政府嘉奖363名“少年警讯”会员 2018-12-04
  • 942| 854| 960| 601| 562| 675| 111| 588| 815| 199|