牛彩网3d字谜:【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(23)

考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
A recent poll indicated that half the teenagers in the United States believe that communication between them and their parents is__1__and further that one of the prime causes of this gap is __2__listening behavior. As a(an)__3__ in point,one parent believed that her daughter had a severe__4__problem. She was so __5__that she took her to an audiologist to have her ear tested. The audiologist carefully tested both ears and reported back to the parent:“There‘s nothing wrong with her hearing. She’s just __6__you out.”
 
A leading cause of the __7__divorce rate(more than half of all marriages end in divorce)is the failure of husbands and wives to __8__effectively. They don‘t listen to each other. Neither person__9__to the actual message sent by the other.
 
In __10__fashion,political scientists report that a growing number of people believe that their elected and __11__officials are out of__12__with the constituents they are supposedly __13__. Why?Because they don‘t believe that they listen to them. In fact,it seems that sometimes our politicians don’t even listen to themselves. The following is a true story:At a national__14__conference held in Albuquerque some years ago,then Senator Joseph Montoya was__15__a copy of a press release by a press aide shortly before he got up before the audience to__16__ a speech. When he rose to speak,__17__the horror of the press aide and the__18__of his audience,Montoya began reading the press release,not his speech. He began,“For immediate release. Senator Joseph M. Montoya,Democrat of New Mexico,last night told the National……”Montoya read the entire six-page release,__19__ with the statement that he“was repeatedly __20__by applause.”
 
1.[A] scarce [B] little [C] rare [D] poor
 
2.[A] malignant [B] deficient [C] ineffective [D] feeble
 
3.[A] case [B] example [C] lesson [D] suggestion
 
4.[A] audio [B] aural [C] hearing [D] listening
 
5.[A] believing [B] convinced [C] assured [D] doubtless
 
6.[A] turning [B] tuning [C] tucking [D] tugging
 
7.[A] rising [B] arising [C] raising [D] arousing
 
8.[A] exchange [B] interchange [C] encounter [D] interact
 
9.[A] relates [B] refers [C] responds [D] resorts
 
10.[A] like [B] alike [C] likely [D] likewise
 
11.[A] nominated [B] selected [C] appointed [D] supported
 
12.[A] connection [B] reach [C] association [D] touch
 
13.[A] leading [B] representing [C]delegating [D] supporting
 
14.[A] legislative [B] legitimate [C] legalized [D] liberal
 
15.[A] distributed [B] awarded [C] handed [D] submitted
 
16.[A] present [B] publish [C] deliver [D] pursue
 
17.[A] to [B] with [C] for [D] on
 
18.[A] joy [B] enjoyment [C] amusement [D] delight
 
19.[A] conclude [B] to conclude [C] concluding [D] concluded
 
20.[A] disrupted [B] interfered [C] interrupted [D] stopped
 
答案
 
1.D 2.B 3.A 4.C 5.B 6.B 7.A 8.D 9.C 10.A
 
11.C 12.D 13.B 14.A 15.C 16.C 17.A 18.C 19.C 20.C
 

  

相关推荐:

【通关必备】2018管理学考研单选必做100道冲刺题汇总

【从容备考】2018考研考前10天心态调整篇12项必注意

专题汇总

  • 女性之声——全国妇联 2019-04-04
  • 统一标尺严把关口 防止留置权滥用 2019-03-29
  • 赵雅芝联合“我·爱我 女性健康工程”为乳腺健康共发声 2019-03-23
  • 国美618美店升级阶梯返利-热门标签-华商网数码 2019-03-20
  • 笑博士这是从哪里掺来的东西?社会主义企业计划,是国民经济计划的一个组成部分,是服从于国家计划的战略要求的。笑博士搞的这个规划提纲,仅仅是私有制企业的规划提纲,与 2019-03-07
  • 哈巴河县阿克齐湿地夕阳西下天水相接 犹如仙境 2019-03-07
  • 我和《人民日报》(我与人民日报·纪念人民日报创刊70周年) 2019-02-22
  • 昨天买了盆含羞草,结果怎么碰它都不含羞,打电话问花店的老板怎么回事,老板说:你买的是含羞草里面最不要脸的那种,非常珍贵!全世界都只剩两株了...……中国足球、中 2019-02-22
  • 全民种牙季暨丝路合和口腔送福利初夏“护牙”正当时 只差一个爱笑的你 2019-02-06
  • 入梅,湖北防汛如何应对 2019-02-06
  • 安踏、特步齐发澄清公告 称沽空报告不属实、具有误导性 2019-01-30
  • 白岩松点评“小凤雅事件”:小家庭扛不住 大家庭共同扛 2019-01-30
  • 你说科技创新的经济在哪里,怎就看不到? 2019-01-02
  • 香港特区政府嘉奖363名“少年警讯”会员 2018-12-04
  • 九成AI企业亏损:人工智能遭遇商业落地之痛 2018-12-04
  • 269| 324| 625| 402| 282| 818| 444| 91| 698| 736|